AlergRomania

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.alergromania.ro echivaleaza cu citirea si intelegerea termenilor si conditiilor de mai jos si presupune ca sunteti implicit de acord cu acceptarea si respectarea lor.

AlergRomania isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si a Termenilor si conditiilor de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila a Utilizatorilor/Clientilor.

Continutul site-ului www.alergromania.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software etc. – este, in totalitatea lui, proprietatea si este aparat de Legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor ai drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul www.alergromania.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

AlergRomania poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul definit, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestui continut, fara a putea utiliza si alte continuturi ale site-ului www.alergromania.ro

Colectarea de informatii

AlergRomania colecteaza informatii despre utilizatorii sai din traficul inregistrat de serverele de hosting si prin intermediul cookie-urilor.

AlergRomania respecta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificata si completata, precum si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.