AlergRomania

Noi anulari in prima saptamana din iulie

Anulat

Avand in vedere situatia in continua actualizare privind pandemia de Coronavirus pe teritoriul Romaniei luna aceasta au fost deja anulate alte cinci concursuri de alergare montana:

Atinge omul a fost organizat prima data in anul 2015. Anul acesta prima data anuntata a fost 6 iunie iar a doua incercare de organizare a fost pentru data de 4 iulie. Organizatorii au luat decizia de a amana concursul pentru a doua oara in data de 02 iulie, cu doua zile inainte de start, dupa ce au primit o instiintare de la Politia Fieni.

Prima editia a concursului Urlea Eco Trail a avut loc in anul 2017. Editia cu numarul 4 trebuia sa aiba loc in data de 01 august aceasta fiind anulata.

Anul acesat trebuia sa fie a doua editie a concursului Alerg in Dumbrava. Aceasta a fost anulata urmand ca in anul 2021 concursul sa aiba loc in data de 07 august.

Cea de a noua editie a Semimaratonului Brasov era programata pentru data de 29 martie 2020. Prima amanare a fost pentru data de 25 octombrie 2020 iar ulterior anulata din cauza pandemiei de Coronavirus urmand ca in anul 2021 cocnursul sa aiba loc in data de 03 aprilie.

Unul dintre cele mai vechi si grele maratoane montane din tara a cazut si el victima pandemiei de Coronavirus. Editia cu numarul zece a fost anulata. In anul 2021 organizatorii isi propun sa organizeze concursul in data de 07 august.

Si lumea triatlonului are de suferit in ultima saptamana, editia de anul acesta a concursului Transfier a fost anulata.

Am ajuns in situatia ca urmatorul concurs din calendarul competitional sa fie programat pentru data de 15 august, adica peste o luna jumatate, acesta fiind Oltenia Forest Run.

Este clar ca anul acesta munca organizatorilor de a nu anula concursurile deja anuntate devine din ce in ce mai grea de la luna la luna. Le uram mult noroc in lupta cu coronavirusul.

Facem eforturi de a actualiza starea concursurilor din Romania avand o lista completa aici.

Publicat pe 08 iulie 2020
1210 vizite