AlergRomania

EcoTrail 2019

Sa fie oare cea mai asteptata noutate din cadrul alergarii montane din tara? EcoTrail vine cu un concept nou de promovare a satelor dintre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului prin prezentarea produselor locale in perioade mai putin aglomerate ale anului. Conservarea mediului inconjurator este obiectivul principal al Centrului de Ecologie Montana (CEM) organizator al acestui concurs. Evenimentul sportiv isi doreste sa aiba un impact minim asupra mediului fiind organizat fara articole de unica folosinta (pahare din plastic, bannere din plastic etc). 

Inscrieri:

Inscrierile au inceput pe data de 01 august 2019 si sunt disponibile in limita a 400 de participanti pentru proba EcoTrail, 200 de participanti pentru proba EcoFamily si 20 de stafete si se pot face aici. Costul unei inscrieri este de minim 150 ron de persoana pentru EcoTrail si EcoStafeta si de minim 50 ron pentru EcoFamily. Inscrierile sunt sub forma de donatii iar participantii pot alege sa doneze sume mai mari daca doresc.

Traseu:

EcoTrail ne pune la dispozitie un traseu ce are in componenta nu mai putin de 11 urcari insumant 3000m diferenta de nivel pe o distanta de doar 30km. Fiecare urcare are intre 100m si 400m diferenta de nivel.

Data si loc de start:

Concursul are loc sambata in data de 21 septembrie 2019 iar startul este programat pentru ora 10:30. Locul de start este Centrul de Ecologie Montana ce se afla aproape de centrul localitatii Moieciu de sus.

Ne vedem pe urcare ... sau coborare.
 

Publicat pe 09 august 2019
601 vizite

Concursuri din acest articol

Nume Tip Data Harta Site
EcoTrail Tip Alergare montana 21 septembrie 2019 Harta Harta Site click