AlergRomania

Alearga pana in Canada alaturi de asociatia CONIL

Alearga pana in Canada alaturi de asociatia CONIL

"Fiecare copil are nevoie de un campion", spunea Hillary Clinton iar "ca sa fii un mare campion, trebuie sa crezi ca eşti cel mai bun. Daca nu eşti, prefa-te", ne sfatuia marele campion Muhammad Ali. Fa si tu parte din echipa senzaționala care aduna kilometri pentru terapie!

Nici un efort nu este prea mare atunci cand este vorba de copii! Alearga cu asociația CONIL pana in Canada si inapoi pentru a aduce copiilor cu forme severe de autism sansa de a beneficia de programe susținute de intervenție si terapie!

Inscrie-te la CROSUL CONIL, impreuna invingem dizabilitatea, un eveniment virtual organizat de Asociația CONIL in parteneriat cu platforma runningheros.ro si Decathlon Romania ce isi propune ca, timp de 15 zile sa alerge impreuna cu tine 15.000 kilometri. Evenimentul este organizat pentru a marca Ziua Internaționale a Dizabilitații, 3 decembrie si pentru a da o sansa reala de recuperare si integrare copiilor cu forme severe de autism.

In perioada 21 noiembrie - 5 decembrie alatura-te provocarii CONIL lansata pe platforma runningheros.ro si aduna kilometri pentru terapie. Obiectivul lor este de a aduna impreuna cu tine 15.000 kilometri, un drum pana in Canada si inapoi.

“Implicarea unor sportivi precum Andrei Rosu, Marian Dragulescu, Ana Maria Branza sau Cristi Borcan, sportivi redutabili dar mai presus de toate parinți si oameni inimosi, ne da incredere ca obiectivul propus nu este de neatins. si daca ei pot, cu siguranța poți si tu…unu, doi sau 20 de kilometri cumulați in perioada 21 noiembrie - 5 decembrie vor putea implini un vis, acela de a oferi copiilor cu forme severe de autism sansa la recuperare prin terapie “ ne spune Adela Hanafi, presedintele Asociației CONIL.

Timp de 15 zile, incepand cu 21 noiemebrie 2020, fii parte din echipa de sportivi ce contribuie la atingerea obiectivului propus. Acasa, la plimbare, in parc sau chiar pe banda de alergare, contorizeaza-ți efortul cu aplicația Decathlon Coach si implineste visuri.

“Ca tata a 2 copii,am decis sa fiu model pentru ei si pentru restul comunitații din care fac parte, iar asta presupune o implicare constanta in proiecte sociale, de impact, care pot imbunatații substanțial calitatea vieții semenilor nostri. Din acest motiv, am ales sa susțin Asociația CONIL, si copiii cu nevoi speciale, si te invit sa te alaturi acestei inițiative. Iti multumesc anticipat, atat in numele meu, dar si al Asociatiei CONIL dar mai ales in numele copiilor cu dizabilitați care au nevoie de sprijinul nostru. Ne vedem la cross! “ ne spune Andrei Rosu, sportiv de anduranța, antreprenor, blogger, vorbitor inspirațional, organizator de evenimente caritabile si sportive, susținator de proiecte sociale dar si ambasador al platformei runningheros.ro.

“Vrem sa fim utili! Utili oamenilor, societații in care traim si planetei. Am decis sa ne implicam pentru ca SPORTUL, printre multe altele, uneste, educa si inseamna sanatate. Pentru micuții mai puțin norocosi, cei cu dizabilitati si deficiențe, ne dorim ca sportul sa insemne o noua sansa. O sansa la sanatate, integrare sociala si la o viața cat se poate de activa. Din acest motiv, vom susține proiecte care le dau posibilitatea acestora sa se integreze in societate, prin sport. Am salutat inițiativa Asociației CONIL si am decis sa fim alaturi de ei in susținerea acestor copii. Vrem sa fim utili si vrem sa contribuim, prin sport, la o lume mai buna, in fiecare zi“, ne spune Ioan Bogdan Dorobanț, Decathlon Romania.

Pasii de urmat pentru a fi parte din echipa de aur ce alearga pentru terapia copiilor cu dizabilitați sunt:

  • Inscri-te aici
  • Descarca aplicația Decathlon Coach pe telefonul tau
  • Nu uita sa pornesti aplicația ori de cate ori stii ca vei porni in calatoria pentru strangerea de kilometri, in toata perioada cuprinsa intre 21 noiembrie si 5 decembrie
  • Zeci de premii in valoare de peste 20.000 lei sunt pregatite a fi castigate de cei ce contribuie cu cei mai mulți kilometri la indeplinirea obiectivului nostru!

Detalii despre proiect pe facebook unde vor fi postate toate informațiile la zi.

Inscrie-te aici.

Publicat pe 16 noiembrie 2020
1222 vizite